LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Self-drive

Met een Self-drive bieden wij je de mogelijkheid om met een huurauto naar keuze en een van te voren uitgestippeld reisprogramma zelf op pad te gaan.

Daarbij hebben wij alvast de verschillende accommodatie voor je onderweg gereserveerd.

Voordeel van het reizen met een Self-drive is dat je zeker weet dat je op de mooiste plekken komt en dat je voor elke nacht verzekerd bent van een goed en veilig bed. Een ander voordeel is dat je alle tijd aan jezelf hebt. Een keer een ochtend wat langzamer aandoen, in dat ene dorpje wat langer blijven plakken of juist nog die mooie wandeling maken is bij dit type reis prima te doen.

 

Self-drive rondreis naar Namibië en Botswana ‘Hippo’ 

Met deze rondreis, die begint en eindigt in Windhoek, ontdek je de extremen van de natuur in Namibië en Botswana. Je gaat talloze dieren spotten, waaronder vast ook de Big Five en ontdekt de echte Highlights van deze landen. Deze reis is ideaal voor reizigers die op eigen gelegenheid zowel Namibië als Botswana willen ontdekken.

Safarireis door de twee noordelijkste provincies Limpopo en Mpumalanga van Zuid Afrika 

Je gaat drie weken op reis door de twee noordelijke provincies Limpopo en Mpumalanga in Zuid-Afrika. Op avontuur in een bijna nog onontdekt land met grote tegenstellingen. Je beleeft het (stadse)leven in Zuid-Afrika in al haar glorie en maakt ook kennis met de andere kant daarvan. Bezoek de bijzondere vindplaats van de vroege mens en volg de boerentrek naar het noorden. Zie hoe oude landbouwgebieden op spectaculaire wijze transformeren in fenomenale natuurparken.

In het geval je niet zoveel tijd, een beperkt budget hebt en je meer van Uganda meer te zien dan alleen de chimpansees en berggorrilla's, dan is dit de perfecte rondreisje. In 11 dagen/10 nachten reis je langs de hoogtepunten in het zuid-westen van Uganda, van de uitgestrekte savanne tot de dichte regenwouden.

Je kan kiezen voor budget, comfort of luxe accommodaties.

Safari self-drive 4x4 Namibië 'Giraffe' camping 15 dagen

Geniet van deze 4x4 reis, die begint en eindigt in windhoek, door het zuiden en westen van Namibië. Je rijdt door de adembenemende en uitgestrekte Kalahari Woestijn. Je zult je verbazen over de hoeveelheid verschillende kleuren en vormen van het landschap. Een intense rondreis door een intens land en vriendelijke cultuur.

Een bijzonder self-drive avontuur door ongerept Limpopo, de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika in Lodges.

Ga mee op reis door een bijzonder gebied in het noordelijke deel van Zuid-Afrika. Een gebied dat grote verschillen kent met uitgestrekte savanne en weelderige groenen bossen. Eindeloze vlaktes en hoge gebergten. Rust en ruimte en een hartverwarmende bevolking met een bijzondere talentvolle cultuur. Dit wordt een reis waar je bijna elke dag denkt in een andere wereld te zijn. Ook een reis waarin je actief erop uit kunt, maar als je wilt ook eindeloos in alle rust lekker een boek kunt lezen en genieten van de betoverende vergezichten en wildleven om je heen.

Inclusief gorilla en chimpansee permits!

Bezoek je harige verwanten van heel dichtbij tijdens deze opwindende tour langs hoogtepunten in het zuidwesten van Uganda. Rijdt door de uitgestrekte matoke (bananen) plantages op je weg naar Lake Mburo voor een wandelsafari tussen de zebra's, voor je doorreist naar de hooglanden voor de gorilla tracking. Verder heb je de mogelijkheid olifanten te bekijken in Uganda's oudste nationale park en de nieuwsgierige chimpansees te ontmoeten in het tropisch regenwoud van Kibale. Je kan kiezen voor budget, comfort of luxe accommodaties.

 

 

 Self-drive rondreis naar Namibië en Botswana ‘Hippo’ 21 dagen 

Met deze rondreis ontdek je de extremen van de natuur in Namibië en Botswana. Je gaat talloze dieren spotten, waaronder vast ook de Big Five en ontdekt de echte Highlights van deze landen. Deze reis is ideaal voor reizigers die op eigen gelegenheid zowel Namibië als Botswana willen ontdekken.

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren