LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Genieten van je reis zonder je zorgen te maken over je veiligheid en het verloop en zeker weten dat je op de mooiste plekken komt met altijd dat beetje extra uitleg en aandacht van je gids. Reizen in kleine groepen waar voldoende ruimte is voor ieder zijn eigen reisbeleving.

LiveToSeeAfrica organiseert begeleide reizen naar verschillende bestemmingen. Reizen met begeleiding betekent voor ons dat je de zekerheid hebt dat je op vakantie gaat met iemand die daar speciaal voor opgeleid is. Iemand die snapt dat het om jouw vakantie gaat en zorgt dat jij jouw vakantie ook optimaal kan beleven. Iemand die zorg voor een goede afstemming bij de uitvoer van het reisprogramma en constant aandacht heeft voor de veiligheid. Iemand die goed bekent is in het gebied en op meerdere terreinen je van interessante informatie kan voorzien.

Uganda is een prachtig groen land. Anders dan alle andere landen in Afrika, met vriendelijke mensen en een overweldigende natuur. Het is relatief klein (5,5 x Nederland), maar het is een land met vele gezichten. Op één dag kan het gebeuren dat je verschillende typen landschappen passeert, zoals savanne, tropisch regenwoud, moerasgebied, heuvels en bergen en uitgestrekte koffie-, thee- en bananenplantages. 

Deze safari start in de roerige hoofdstad van Kenia en brengt je via agrarisch gebied naar de centrale hooglanden en het Neushoorn reservaat in Solio. Geniet van de unieke kans je te begeven tussen waarschijnlijk de grootste populatie van de bedreigde neushoorns in Afrika. Tijdens een korte rit passeer je de evenaar als je richting Lake Nakuru National Park rijdt, dat bekend staat om zijn grote hoeveelheden prachtig gekleurde flamingo's.

Hierna verblijf je enkele dagen in de indrukwekkende Masai Mara Reserve om je avontuur in de Great Rift Valley te beëindigen. Maar dit is nog niet alles!

 

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren