LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je hebt al eens door Afrika getrokken en je bent bekend met de mogelijkheden en weet wat je wilt. Zelf je auto rijden, zelf je route uitstippelen en eventueel een kampeeruitrusting huren bij je auto. Alleen je eigen auto huren, dat is geen enkel probleem.

Een aantal landen in Afrika lenen zich prima om zelf rond te rijden en te genieten van alle mooie landschappen en dieren. Ook zijn er veel mogelijkheden om te kamperen. Wil je meer weten over de mogelijkheden. Neem dan gerust contact op met ons, dan kijken we met je mee.

 

Niks geeft zoveel vrijheid op vakantie als zelf rondrijden met je eigen huurauto. Wij bieden in combinatie met onze reizen verschillende verhuurmogelijkheden aan, maar je kunt ook alleen een auto huren en er zelf op uit trekken.

Hieronder staan de verschillende autotypen en prijzen verder uitgewerkt. 

In Uganda hebben we een hele vloot Toyota Land Cruisers en RAV4's tot onze beschikking. De ultieme manier om je eigen avontuur in Uganda te beleven. Er zijn mogelijkheden genoeg om hier van een perfecte self-drive vakantie te genieten.

Bij je auto kun je ook een kampeeruitrusting huren of je kan kiezen voor een Toyota Landcruiser met daktent.

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren