LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een hele dag op safari is het goed zitten bij het kampvuur. Iets drinken en lekker eten en genieten van alle sterren die dan alweer aan de hemel staan. Maar ja, een beetje moe en open vuur hoe krijg je daar nu een lekkere vakantie-waardige maaltijd op gemaakt. We snappen dat dit in het begin misschien best lastig is.

Om nou niet te blijven hangen in alleen maar gebakken ei, hebben we een deel van onze Afrikaanse kookervaring op een rijtje gezet. We hebben een handig boekje gemaakt waarin we een aantal makkelijk te maken en vooral lekkere recepten hebben verzameld. Met dit boekje mee op reis heb je nooit meer een probleem met wat te koken op open vuur en kan je eindeloos blijven genieten van dit bijzondere moment van de dag.

Al in Nederland organiseren we gratis kookclinics waar we je de geheime leren van koken op open vuur. Handig als je straks in Afrika in het echt aan de slag mag.

 

Blijf onze agenda in de gaten houden voor een volgende datum of geef je alvast vrijblijvend op door ons een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. opgave kookclinic 2017. Natuurlijk krijg je aan het einde van de kookclinic ons boekje mee, zodat jij goed voorbereid bent voor het grote avontuur.

Tot ziens rond het vuur!

 

LiveToSeeAfrica op volle sterkte op de beurs Bijzondere Reizen in Amsterdam. We hebben de eerste dag al heel veel mensen gesproken en al heel veel reiswensen

gehoord.

Leuk om te horen hoe iedereen bezig is met het verzamelen
van informatie. Goed om te zien dat ons reisaanbod goed aansluit bij die vraag. Zin in morgen en na de beurs aan de slag met het uitwerken van alle vragen.

Op weg naar weer heel veel reisplezier.

Geweldig dat Richard onze collega in Kenia op de beurs aanwezig is en ons helpt iedereen te woord te staan. 

Agnes en Peter-Paul 

 

                       

We beschikken over Toyota landcruisers met daktent in Uganda, Kenia en Tanzania! Neem contact op voor meer informatie.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Beurs Bijzondere Reizen Amsterdam januari 2017 Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen - 2017

Het is al oktober en dat betekent nog maar 3 maanden en dan is het zover. De introductie van LiveToSeeAfrica op de Beurs Bijzondere Reizen in Amsterdam. De beurs wordt gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 januari.

Alvast een kijkje nemen op de beurs. Ga naar:  http://www.vakantiebeursamsterdam.nl/

Wij hebben heel veel nieuws voor je in petto.

Tot ziens op de beurs,

Anges en Peter-Paul 

Team LiveToSeeAfrica

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Nieuw aanbod Namibië,

Nog even en dan kunnen we met trots ons reisaanbod in Namibië presenteren. Op dit moment leggen we de laatste hand aan alle verschillende reisopties en checken we nogmaals alle mogelijkheden. Zo weten we zeker dat we met ons aanbod een unieke Namibië ervaring kunnen aanbieden. Houdt de website in de gaten of informeer alvast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Agnes en Peter-Paul 

 

Bewaren

Bewaren

We zijn net teruggekeerd van een nieuwe inspiratiereis door oostelijk Zuid-Afrika en Swaziland. Naast dat we enorm hebben genoten, hebben we heel veel mooie en interessante plekken gevonden.

In Swaziland hebben we genoten van de uitgestrektheid van alle heuvels en vergezichten over de bergen. De groene dalen, mooie watervallen en vriendelijke mensen. We hebben het bekendere westen en midden achter ons gelaten en zijn doorgereden naar het zeer rustige oosten. Hier bevindt zich het Hlane Wildpark. Het grootste wildpark van Swaziland met alle BIG 5 en zeer de moeite waard om te bezoeken. Om te overnachten hebben we een prachtige kampeerplek gevonden in een klein Game Reserve net buiten het Hlane Wildpark. Dit Game Reserve beschikt ook over prachtig cottages gelegen aan de rivier, waarvan sommige zelfs met een eigen zwembad. 

 

Via Swaziland zijn we verder getrokken naar de Zuid-Afrikaanse oostkust. We hebben ons kamp opgeslagen op een camping in het centraal gelegen Hluhluwe (uit te spreken als Slusluwie).Vanuit hier hebben we de kust richting het noorden van Sondwana en Kosi Bay en de omgeving van St. Lucia verder ontdekt. De verschillende plaatsen worden verbonden door het iSimangalismo wetland Park. Een uniek en uitgebreid kust, binnenmeren en moerasgebied waarin tientallen soorten dieren leven en goed te spotten zijn. Niet voor niets is dit gebied in 1999 uitgeroepen tot World Heritage Site. Gelukkig staat de verdere ontwikkeling van het park niet stil en zijn er nieuwe delen van het park voor toerisme opengesteld.

Zoals gezegd hebben we veel nieuwe inspiratie opgedaan, waar we weer flink mee aan de slag kunnen. We hebben er zin in om met alle nieuwe informatie om te zetten in een mooi nieuw reisvoorstel.

Bewaren

Vrijdag 15 april vierde de VvKR, de Vereniging voor Kleine Reisorganisaties, feestelijk haar vijfjarig bestaan. Ook LiveToSeeAfrica was als genodigde hierbij aanwezig. En feest was het! Met vele leden samen is er teruggekeken op vijf jaren van opbouw en er is vooral ook vooruit gekeken naar een glorieuze toekomst voor alle kleine verenigde touroperators. 

Leerzaam waren de discussiegroepen en de uitleg over een aantal onderwerpen, waaronder de nieuwe mogelijkheden rond verzekeren. Inspirerend waren de verschillende kennismakingen die elke keer weer bevestigen hoe bevlogen iedereen is. Het is ook goed om te zien hoe ontspannen iedereen met elkaar weet om te gaan en gaat voor een gezamenlijke opbouwende toekomst. 

Als LiveToSeeAfrica zijn we er trots op dat we lid zijn van de brancheorganisatie VvKR. Op deze manier zijn we verzekerd van alle juiste informatie voor nu en in de toekomst. Zo weten we zeker dat ons aanbod altijd actueel is en profiteer je van de beste kwaliteit. 

Op reis gaan met LiveToSeeAfrica staat gerant voor intens en avontuurlijk reizen. Zo'n reis maak je niet zomaar, dat vraagt een goede voorbereiding. Wat kan wel en wat niet? Gelukkig hebben wij daar, met al onze ervaring in Afrika, een passend antwoord op. Veel belangrijker is het om je goed te oriënteren op wat je graag wilt. Om je daar bij te helpen, hebben wij op Pinterest, Instagram en Facebook een keur aan inspiratie verzameld. Alles wat je ziet is gefotografeerd tijdens een van de vele reizen van LiveToSeeAfrica. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten en kun je al een beetje wegdromen op die avontuurlijke droomreis die je straks gaat maken. 

Op verschillende plaatsen op de website kun je, door eenvoudig op de iconen te drukken, naar de verschillende pagina's van Pinterest, Instagram en Facebook gaan. Veel plezier! 

Wij zijn heel trots dat we kunnen melden dat onze geheel vernieuwde website zowel in het Nederlands als in het Engels is gelanceerd. Op de nieuwe site staan onze reisverhalen waarmee we je willen inspireren om op reis te gaan naar Afrika. Er is heel veel mogelijk en ja, wat is dan een goede keuze. Neem gerust de telefoon of stuur ons een mailtje met al je vragen en je wensen. Dan kunnen wij aan de slag om er een geweldige en avontuurlijke reis voor je van te maken.

Je kunt er nu niet meer omheen. De wisselkoersen zijn zo in beweging dat het niet meer valt te ontkennen dat het reizen naar Afrika op dit moment wel erg aantrekkelijk is. Omdat sommige valuta aan elkaar gekoppeld zijn tussen landen in Afrika, zien we prijzen op dit moment verder dalen. Interessant om toch eens serieus te overwegen de sprong naar het grote avontuur te wagen en op reis te gaan in Afrika.

Het Ministerie van Buitenlandse zaken lanceert een reis app

Het ministerie heeft een handige en nuttige app gelanceerd voor iedereen die goed geïnformeerd op reis wil of die goed geïnformeerd wil blijven op reis of wil weten wat te doen als er iets gebeurt.

Vanaf januari 2016 komt Livetoseeafrica met een heel nieuw reisaanbod voor de regio Oostelijk- en Zuidelijk Afrika. Het nieuwe avontuurlijke aanbod is vormgegeven als self-drive of kent een vorm van begeleiding waarbij het mogelijk is individueel te reizen of in kleine groepen en er voor gekozen kan worden altijd met de gids op te trekken of dit deels te doen. 

Om te komen tot een avontuurlijk en boeiend reisaanbod zijn we altijd opzoek naar inspirerende verhalen. Elk gebied vertelt zijn eigen verhaal. Elke streek kent zijn eigen geografische en geschiedkundige historie, zijn gebruiken, eigenaardigheden en gewoontes. Juist die verhalen maken het voor ons mogelijk om te zien waarom een gebied zo bijzonder en boeiend wordt om te bezoeken. Elke keer levert het ons weer een spannend avontuur op.

Vanaf 1 september 2015 kun je je visum alleen nog maar elektronisch aanvragen voor vertrek. Het is dan niet meer mogelijk om bij aankomst een visum aan te schaffen. Op de speciale website van de Keniaanse regering moet je je eerst registeren om daarna in te loggen en het visum aan te vragen en te betalen.

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren