LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is al vaak gezegd en geschreven dat Zuid-Afrika een bonte verzameling is van alles wat de mensheid en de natuur heeft kunnen bedenken. Daarmee is Zuid-Afrika dan ook een land van uiterste. Lieflijke valleien naast ruige ondoordringbare bergketens en moderne steden met hippe mensen naast eenvoudige traditionele volkeren. Fenomenaal zijn natuurlijk de vele nationale parken waar op veel verschillende manieren vakantie gevierd kan worden tussen de wilde beesten. Wakker worden met uitzicht op een groep nijlpaarden of een kudde olifanten is een ervaring die je nooit meer gaat vergeten. 

Ondanks het feit dat Zuid-Afrika een groot land is zijn de verschillen nationale parken en steden goed te combineren in één vakantie. Met ons Zuid-Afrika aanbod bieden we in elke reis een boeiende combinatie van cultuur en natuur en elke keer weer vanuit een geheel ander verrassend oogpunt.

 

Een bijzonder self-drive avontuur door ongerept Limpopo, de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika in Lodges.

Ga mee op reis door een bijzonder gebied in het noordelijke deel van Zuid-Afrika. Een gebied dat grote verschillen kent met uitgestrekte savanne en weelderige groenen bossen. Eindeloze vlaktes en hoge gebergten. Rust en ruimte en een hartverwarmende bevolking met een bijzondere talentvolle cultuur. Dit wordt een reis waar je bijna elke dag denkt in een andere wereld te zijn. Ook een reis waarin je actief erop uit kunt, maar als je wilt ook eindeloos in alle rust lekker een boek kunt lezen en genieten van de betoverende vergezichten en wildleven om je heen.

Safarireis door de twee noordelijkste provincies Limpopo en Mpumalanga van Zuid Afrika 

Je gaat drie weken op reis door de twee noordelijke provincies Limpopo en Mpumalanga in Zuid-Afrika. Op avontuur in een bijna nog onontdekt land met grote tegenstellingen. Je beleeft het (stadse)leven in Zuid-Afrika in al haar glorie en maakt ook kennis met de andere kant daarvan. Bezoek de bijzondere vindplaats van de vroege mens en volg de boerentrek naar het noorden. Zie hoe oude landbouwgebieden op spectaculaire wijze transformeren in fenomenale natuurparken.

 

Een avontuurlijke 4x4 kampeer self-drive door onontdekt Limpopo Zuid-Afrika vanaf € 1.470,- ( p.p. bij twee personen)  

Op vakantie naar Zuid-Afrika is een geweldige ervaring. Een 4x4 kampeer rondreis door de noordelijkste provincie van Zuid -Afrika Limpopo is nog echt avontuur. Deze 4x4 safarireis gaat langs de onverharde wegen van het westelijke Hoogveld en laat je kennismaken met de nog vrijwel onontdekte natuurparken die hun rust, al hun natuurpracht en de Big Five op iedere bezoeker een onuitwisbare indruk achterlaten.

 

Niks geeft zoveel vrijheid op vakantie als zelf rondrijden met je eigen huurauto. Wij bieden in combinatie met onze reizen verschillende verhuurmogelijkheden aan, maar je kunt ook alleen een auto huren en er zelf op uit trekken.

Hieronder staan de verschillende autotypen en prijzen verder uitgewerkt. 

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren