LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namibië kenmerkt zich door haar eindeloze uitgestrektheid. Grote vlaktes afgewisseld met gebergten, woestijnen en uitgestrekte duingebieden. Elke nieuwe vallei toont zich weer in een andere kleur met zand of rots. Rijden door Namibië is rijden van het ene landschap in het andere en verveelt daarmee nooit. Namibië ligt wat verscholen in het zuidelijk deel van Afrikaanse continent en bewaart haar geheimen goed.

 

Safari self-drive 4x4 Namibië 'Giraffe' camping 15 dagen

Geniet van deze 4x4 reis, die begint en eindigt in windhoek, door het zuiden en westen van Namibië. Je rijdt door de adembenemende en uitgestrekte Kalahari Woestijn. Je zult je verbazen over de hoeveelheid verschillende kleuren en vormen van het landschap. Een intense rondreis door een intens land en vriendelijke cultuur.

Safari self-drive Namibië 'Kudu' combinatie van camping en lodge

Deze reis neemt je mee langs de schoonheid van het noordwesten van Namibië. Je rijdt zelf met je eigen 4x4 huurauto en kampeert of verblijft in verschilde lodges op de mooiste plekken die deze streek kent. Het unieke van deze reis, die begint en eindigt in windhoek, is dat het een combinatie maakt van kamperen en slapen in een lodge.

Self-drive rondreis naar Namibië en Botswana ‘Hippo’ 

Met deze rondreis, die begint en eindigt in Windhoek, ontdek je de extremen van de natuur in Namibië en Botswana. Je gaat talloze dieren spotten, waaronder vast ook de Big Five en ontdekt de echte Highlights van deze landen. Deze reis is ideaal voor reizigers die op eigen gelegenheid zowel Namibië als Botswana willen ontdekken.

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren