LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Botswana een land met een groot contrast tussen het droge land en het water van de Delta

Botswana is een bijzonder land in vele opzichten. Al vele jaren lang wordt dit land geroemd om zijn unieke natuurwaarde en zijn stabiele economische en politieke klimaat. Botswana is een veilig land, maar wel een van uiterste. Het herbergt grote droge vlaktes bestaande uit woestijnen en uitgestrekte zoutmeren, welke grenzen aan een van de grootste rivierdelta die we in de wereld hebben omgeven door machtige rivieren. Tussen deze twee uiterste weten mens en dier zich op een bewonderenswaardige wijze in leven te houden. Botswana heeft voor haar bezoekers een toegankelijk aanbod van grote luxe en een van dicht bij de natuur. Duidelijk is dat Botswana je grijpt en je meeneemt naar een wereld waar de dieren het voor het zeggen hebben en wij als toeschouwer ons mogen verwonderen over hoe mooi die wereld is

 

Self-drive rondreis naar Namibië en Botswana ‘Hippo’ 

Met deze rondreis, die begint en eindigt in Windhoek, ontdek je de extremen van de natuur in Namibië en Botswana. Je gaat talloze dieren spotten, waaronder vast ook de Big Five en ontdekt de echte Highlights van deze landen. Deze reis is ideaal voor reizigers die op eigen gelegenheid zowel Namibië als Botswana willen ontdekken.

Self-drive Botswana dwars door het land 21 dagen

Deze selfdrive kampeerreis gaat dwars door de binnenlanden van Botswana. Je rijdt met je 4x4 over de grote zoutvlaktes van de Sua Pan en slaapt op Kubu Island onder de overweldigende sterrenhemel. In het noorden van Botswana trek je over de zanderige olifantenpaden dieper de beroemde Nationale Parken van Chobe en Moremi in en overnacht je tussen de dieren.

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren