LiveToSeeAfrica B.V.  -  06 - 239 55 758  - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uganda
LiveToSeeAfrica op weg naar Ssese Islands
Kenia
Mombasa Zuidkust
Uganda
Kidepo Valley National Park
Kenia
Ballon in Masai Mara
Uganda
Merchison Falls National Park
Botswana
Okavango Delta
Zuid-Afrika
Zonsondergang in Limpopo
Namibië
Deathvlei nabij Sossusvlei
Zuid-Afrika
The Great Escarpment

Reizen in Afrika is nog echt avontuur of je nu met je 4x4 auto op pad gaat of begeleid rondtrekt. Ga op zoek naar de Big Five en al die andere prachtige dieren en laat je verassen door de overweldigende natuur, indrukwekkende landschappen en de vriendelijke mensen.

LiveToSeeAfrica is een kleinschalige reisorganisatie met een groot Afrikaans netwerk en organiseert safarireizen naar Zuidelijk en Oostelijk Afrika. Zie welke reismogelijkheden wij bieden voor jouw onvergetelijk safariavontuur.

Agnes en Peter-Paul

Toyota Landcruiser met daktent

Wat dacht je van de vrijheid van kamperen, maar met een bed als in een luxe lodge? Parkeer je auto op het mooiste plekje van de camping en word 's morgens wakker met een uitzicht waar je U tegen zegt. Gewoon op het dak van je auto. Alles bij de hand en weer snel op pad voor een game drive of je volgende bestemming.

We beschikken over Toyota landcruisers met daktent in Uganda, Kenia en Tanzania! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uganda

Zuid-Afrika

Bewaren

Kenia

Botswana

Tanzania

Namibie

Reizen in Afrika is altijd weer een avontuur, met adembenemende landschappen, prachtige natuur en vriendelijke mensen. Je komt tijd en ogen tekort........

Self-drive

Self-drive

Bewaren

Specials

Oostelijk Afrika

Zuidelijk Afrika

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact

LiveToSeeAfrica B.V.

Drogteropslagen 53

7705 PC Drogteropslagen

Telefoon: 06-239 55 758

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

Bewaren